150310 Fontys Sporthogeschool groep 1500-1800 uur   (23)

Wij organiseren met LEGO® SERIOUS PLAY™ teambuildingsessies in Roermond, Venlo, Sittard, Maastricht, Heerlen en andere plaatsen in Limburg. Maar natuurlijk ook in Zeeland, Zuid-Holland, Noord- Brabant en door heel Nederland, bijvoorbeeld in de omgeving van Eindhoven, Breda, Tilburg, Leiden/Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Deventer en Winterswijk.

Doel
Inzicht in de identiteit van het individuele teamlid en de groepsidentiteit van het team en wat je daarmee kunt.

Hoe werk het?
Ieder onthult kennis over zichzelf en de andere teamleden. Er ontstaat een beeld van de teamgeest, het teamgevoel en wat ieder daaraan bijdraagt.

Inzichten ontstaan wat een individu specifiek inbrengt in het team en wat het team daaraan heeft. Maar ook inzichten als: waarvoor staat het team samen, wat is het dat iemand energie geeft, wat spoort iemand of een team aan in bepaalde situaties, enz. En duidelijk wordt wat de potentie van een team is naar de toekomst!

Resultaat
Het resultaat is verbluffend. Een team wordt tijdens de sessie al steeds meer een team, waarin mensen dichter bij elkaar staan. Ze tonen meer begrip voor elkaar en er ontstaat een beter fundament om veranderingen samen succesvol op te pakken. Het team is klaar voor de toekomst!

Duur
6-8 uren

Teambuilding Limburg

Neem contact met ons op voor meer informatie over Teambuilding activiteiten