FREELUNCH WEBINAR 30 oktober 12.15 uur

Als ik de tijd heb, dan probeer ik tegenwoordig regelmatig iets aan nuttige kennis op te pikken en bij te leren via webinars. Een mooie formule: in een kort tijdsbestek krijg je een juiste dosis (voor)informatie. Niet tot in details maar net voldoende om er vanaf te weten en ook te weten hoe je aan diepgaandere kennis komt.

blog oktober 2014-2

Ik kies dan vaak voor FREELUNCH webinar: op de donderdagen een half uurtje, voor velen net in te plannen in de lunchpauze van 12.15 uur tot 12.45 uur. Terwijl je geniet van je lunch, luister en kijk je. Onze dochter zou het ‘snacken’ noemen, geheel volgens haar formule bij het destijds bedenken van het tijdschrift Know How.

Donderdag 30 oktober 2014 ga ik – vanuit ForwardInBusiness – dit webinar benutten om de luisteraar in te wijden in het onderwerp LEGO® SERIOUS PLAY® Methode. Een mooie uitdaging om dat boeiende onderwerp in 30 minuten bij iedereen op de werkplek, in de werkkamer, de lunchruimte of de huiskamer te brengen!

Klik op de link en lees er wat meer over. En meld je aan! Ga ik mijn best voor jullie doen!

Wil je nu al wat meer weten over de LEGO® SERIOUS PLAY® methode, dan klik ook gerust even verder op deze website. Veel plezier!

http://bit.ly/LEGOFreelunch

Geef een reactie